Amiket olvasok

Nem olvasok semmit...

Ja de: Gabrielle Wittkop: A nekrofil
 

Utolsó kommentek

A vasálarc

NH3CL 2010.02.17. 20:50

El kell keserítsem a mozirajongókat: nem, nem a filmről lesz szó, de a benne látható eszközt kicsit kivesézem :)

Első ránézésre néhány emberben az a gondolat merül fel, hogy "Ebben mi a  kínzás? Ez neked kínzás? pff...stb". A laikusok számára tényleg nem nagy elrettentő hatással bír ez az eszköz, de közelebbről nézve nem is oylan kellemes viselet, mint ahogy elsőre látszik.

Ezt az eszközt leggyakrabban csalókon és paráznavégykeltőkön alkalmazták. A lemezből készült eszközt az áldozat fejére formálták és összeszegecselték. Ez még a jobbik eset volt, amikor csak simán ráhajtogatták a fejére és úgy hagyták. Halmazati büntetésként gyakran előmelegítették az álarcot és az izzó vasdarabot helyezték a fejre. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy milyen fizikai és lelki fájdalom lehetett, amikor az ember a saját égett húsának a szagát érezte.

Nem tartott egész életen át a büntetés, "csupán" pár évig hagyták az illetőn, utána szabadon távozhatott. Persze addigra már felismerhetetlenné deformálódott az arca, a bőre elhalt.

Címkék: halál kínzás reallife

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nh3cl.blog.hu/api/trackback/id/tr21767327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mineko 2010.02.18. 16:31:15

Nah erre nincs szükségünk >.< :P tök undorító írjál egy kis 19 (vagy hány éves vagy xD) fiuuka mindennapjairól :P

Hamster4 2011.06.16. 22:59:28

Höh, szerintem meg ezek a kínzásos cuccok tök jók meg érdekesek :)

Balin18 2011.08.01. 13:24:33

Te beteg vagy:P:D én nem akarok senkit se bántani de aki ilyeneket ír és kutat utánna az beteg vagy agyhalott és degenerált...vagy csak egyszerüen hülye...biztos van ember aki ezt szívesen olvassa de az nézzen utánna maga könyvekben vagy google-ön,de ez az oldal szerintem szar...most mondhatjátok hogy akkor ne jöjjek ide vagy hogy kerülök ide...mindenki gondolja meg hogy mit csinál mert nem játék az amit te űzöl.

NH3CL · http://nh3cl.blog.hu 2011.08.01. 16:19:06

Bizony, idekerültél te is. Gondolom nem csak böngésztél, hanem célirányosan kerestél.

Epic Elek 2014.07.22. 12:30:44

@Balin18: Lehet itt szemforgatósat játszani, de azt gondolom, hogy amit nh3cl ide írogat az mind benne van minden Ember-ben, csak más-más formában. Gondolok itt arra, mikor előfordul, hogy az indulattól nem lát az ember annyira gyűlöli a másikat, és újra meg újra elképzeli, hogyan tenné el láb alól. Nos, vannak akik nem állnak meg itt, hanem tökélyre fejlesztik az indulatok levezetésének ilyesfajta módját. Addig ezzel nincs semmi gond, amíg nem csap át az egész rajongás egy eltorzult irányba. Mikor már csak ez a terület jelenti a szórakozás egyetlen és kielégítő formáját, a lezüllés abban a pillanatban következik be. De igaz ez az élet más területére is. Az ilyen cikkek azért is hasznosak, mert folyton emlékeztetik az embert, hogy milyen kegyetlenségekre volt képes hajdanán (ma is képes lenne!) és egyben rávezetnek azokra a valós értékekre, melyeket elért az emberiség azóta annak érdekében, hogy ne maradjon ilyen.
süti beállítások módosítása